Menu
Her er du:

Nic(e) buisness

Måske har du allerede opdaget, at krymmel og topping er en hurtig og enkel måde at tjene penge på? Ved at stille spørgsmålet – ”hvilken smag kunne du tænke dig?” – skaber du let mersalg. Nedenfor f inder du lidt tips til, hvordan du kan tjene mere og samtidigt give kunden en bedre is oplevelse

intoppNO.jpg

TOPPING

Overdosér ikke! Cirka 20 gram topping per servering er nok. for meget topping gør at isen forsvinder og de kunder som vil have ekstra topping spørger efter det.

Servér isen i en stor vaffel!
Et tips kan være at tage en lidt større vaffel. Man kan derved opfange toppingen og man slipper for klistrede fingre.

Tilbyd bedst sælgende samt nyheder!
Chokolade, jordbær, karamel og lakrids er stor sælgerne, men det er samtidigt godt at kunne vise et bredt sortiment. Årets nyheder er altid fristende!

Varm topping! Forlæng sæsonen med varm topping. Vi har praktiske varmere i sortiment.



inStroNO.jpg

STRØSSEL

Stil åbne spørgsmål!
Spørg altid: ”hvilken krymmel vil du have på?”, i stedet for at spørge: ”vil du have krymmel på?”

Overdosér ikke! Man regner med cirka 20 gram krymmel per servering. Hold styr på portioneringen ved hjælp af vores krymmel ske! En strøgen ske er lig med cirka 10 gram.

Billeder sælger! Vi spiser med øjnene, så tænk over hvordan du præsenterer isen i din isbar. Vi har billeder på simple portioner og færdige menuer.

Vis dit sortiment på disken! Med vores eksponerings display viser du nemt dit udbud.



* Samtlige priser er en gennemsnitspris baseret på listepris 2020.
Indtjeningen ændres afhængig af, hvilket krymmel du har i sortiment. Alle priser er eksl. moms.






Kontakt os

Frima Vafler
+45 70 26 25 11
Grydhøjparken 10 - 8381 Tilst
frima@frimavafler.dk
www.frimavafler.dk
CVR nr: 14124993

dkkontrol.jpg

Nimatopaal AB © 2020
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS