Menu

Information i forbindelse med udbrud af Covid-19 (Corona Virus)

Med baggrund i den nuværende situation omkring Corona overvåger og følger Nic/Frima Vafler de retningslinjer og anbefalinger fastlagt af Orkla AS, WHO og de Danske sundhedsmyndigheder.

Produktion & leverancer

På nuværende tidspunkt har vi ikke nogen større forsinkelser på vare samt leverancer. Vi overvåger og analysere udviklingen løbende for hurtigt at kunne forudse eventuelle mangelsituationer eller forsinkelser.

Ifølge den Danske fødevarestyrelse findes der intet som tyder på at Corona virus kan spredes via fødevarer eller drikke. Der findes ingen indikationer på at Corona virus kan smitte gennem pakker og dokumenter.

Medarbejdere og Samarbejdspartnere

For at sikre vores medarbejdere og samarbejdspartnere helbred har vi taget ekstra sikkerhedsforanstaltninger ved levering og afhentning af gods, alt vores kundekontakt tages via telefon/mail, ingen messer eller rejseaktivitet, og ingen eksterne/interne møder i vores lokaler.

Hvis nogle af vores medarbejdere viser tegn/syntomer på sygdom bliver man hjemme for at mindske en eventuel smittespredning.

Vi opdaterer vores retningslinjer hvis der skulle komme nye retningslinjer og anbefalinger fra Orkla AS, WHO og de Danske sundhedsmyndigheder.

Accountor Group

Hvis du har brug for hjælp med din ansøgning for kompensation fra regeringens hjælpepakke, herunder forberedelse, selve ansøgningen og den efterfølgende dokumentation kan Accountor være behjælpelig. Besøg deres hjemmeside

Kompensations hjælpepakker

Ønsker du at vide mere om regeringens hjælpepakke, dine muligheder som virksomhedsejer og vejledning kan du besøge virksomhedsguiden

Forebyg smitte på arbejdspladsen

For at gøre det nemmere for jer at forebygge spredning af coronavirus/covid-19 i din virksomhed har vi lavet denne video der er baseret på virksomhedsguidens 6 krav til virksomheder.

 

Kontakt os

Frima Vafler A/S
Grydhøjparken 10, 8381 Tilst
Tlf: +45 70 26 25 11
frima@frimavafler.dk
CVR nr: 14124993

dkkontrol.jpg

Nimatopaal AB © 2022
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS