Menu
Her er du: /

Koncernoversigt

Nimatopaal AB, Candeco Konfekture og Frima Vafler A/S er alle datterselskaber af det norske Idun Industri. Samtlige selskaber har eksport til lande i Europa.

pmap1.png

Frima Vafler er ansvarlig for det danske marked samt produktion og forsyning med vafler og skåler till industri og export. Frima Vafler har hovedkontor i Århus.

Nimatopaal har været en del af Idungruppen siden 2005. Gennem tre årtier har virksomheden haft som forretningsidé at forsyne markedet med istilbehør. Blandt selskaberne i Nic-gruppen har Nimatopaal ansvar for det svenske og norske marked. Hovedkontor og centrallager ligger i Sverige. 

Idun Industri leverer ingredienser til bagerier, konditorier og fødevareindustrien. Virksomheden tilbyder også en bred vifte af produkter til isindustrien. Til dagligvarehandlen sælger Idun blandt andet frisk tørgær, marcipan og brødblandinger. Idun Industri har gennem opkøb i Sverige og Danmark etableret en ledende position på markedet i Norden indenfor toppings til isboder.

Candeco Confektyr ligger i Sverige og producerer krymmel til både Nic og til industrielle kunder. Ud over krymmel til is har Candeco et bredt udvalg af en række andre søde produkter.


Idun Industri er en del af Orkla Food Ingredients (OFI), som er en del af Orkla Brands og ejet af Orkla.

Orkla Food Ingredients (OFI) er i dag den førende aktør indenfor ingredienser til bageri  i de nordiske lande, og er blandt de fem førende aktører i Europa. OFI består af 29 selskaber i 15 lande. Det største kundesegment er forståeligt nok bagerier og bageriindustrien. Andre vigtige segmenter er dagligvarer og Catering.

Orkla operer indenfor mærkevarer, aluminium løsninger, vedvarende energi, materialer og finansielle investeringer. Koncernens omsætning er omkring NOK 66 milliarder og beskæftigede 30 000. Orkla opererer i mere end 40 lande.

Kontakt os

Frima Vafler A/S
Grydhøjparken 10, 8381 Tilst
Tlf: +45 70 26 25 11
frima@frimavafler.dk
CVR nr: 14124993

dkkontrol.jpg

Nimatopaal AB © 2022
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS