Menu
Her er du: /

Kvalitet og miljø

Alle selskaber i Nic gruppen arbejder for den rigtige kvalitet, mindst mulige miljøpåvirkning og et godt arbejdsmiljø i dag og i fremtiden.

Kvalitet:
Hos virksomhederne i Nic gruppen lægges der stor vægt på kvalitet i det daglige arbejde. Målet er at levere et højt og stabilt produktskvalitet. Vi gør dette ved at fastholde de bedste rutiner i hele værdikæden.

Da Frima Vafler er en del af Orkla-koncernen indfører virksomheden Orkla Foods Safety Standard (ofss). Standarden er baseret på BRC (British Retail Consortium standard), og det sikrer, at kunderne kan føle sig trygge, når de køber produkter under varemærket Nic og Frima Vafler.

Miljø:
Virksomheder i Nicgruppen vil drive og udvikle sin virksomhed med langsigtet hensyn til mennesker, dyr og miljø. Ved konstant at forbedre processer og reducere miljøpåvirkningen, vil vi bidrage til en bæredygtig udvikling på Jorden.

Det gør vi ved:

- Øget viden og bevidsthed om miljøspørgsmål i virksomhederne. Vi vil drøfte aktuelle miljøspørgsmål og vurdere de miljømæssige konsekevenser af vores arbejde.

- Påvirke, stille krav til og samarbejde med andre virksomheder, bureauer og organisationer.

- Altid at have en dialog med vores leverandører om miljøspørgsmål, krav og miljøbevidsthed.

- Minimere de negative miljøpåvirkninger af vores transport, og ved at strømline og ved passende valg af transport.

- Bortskaffelse af affald ifølge kommunale kildesorteringsprogrammer.

Ud over dette skal Nicgruppen overholde alle juridiske og lovgivningsmæssige krav med hensyn til miljø og stræbe efter at gøre det ved en komfortabel margin, samt bidrage til opfyldelsen af de nationale miljømål. Denne holdning vil præge alle aktiviteter i Nic.

Kontakt os

Frima Vafler A/S
Grydhøjparken 10, 8381 Tilst
Tlf: +45 70 26 25 11
frima@frimavafler.dk
CVR nr: 14124993

dkkontrol.jpg

Nimatopaal AB © 2022
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS