Efter en øget efterspørgsel for at kunne servere varm topping, har vi kontrolleret muligheden for dette i Servers produkter.
Vores toppinger kan klare dette helt uden problemer pga. Låg, vandaktivitet og konserveringsmiddel.
Ved anvendelse af Servers varmer med pumpe anbefaler vi følgende:
-
Produkt temperatur på over +55 grader eller højre. Ved denne temperatur stopper en evt. bakterietilvækst af de mest forekommende bakterier i fødevarer.
-
Normal køkkenhygiene med rengøring og aftørring hver dag.
-
Større rengøring mindst en gang pr. uge. Tøm og rengør beholderen, pumpen og øvrigt udstyr. Brug vedlagte børste til at rense hele pumpen inden den sættes på varmeren igen.
-
OBS! efter rengøring og inden anvendelse kontrolleres om alle dele er helt tørre inden der påfyldes ny topping.
-
Kontroller og aftør eventuel kondens på inderside af låget.
Bemærk at dette er anbefalinger, da produkterne også kan påvirkes af det ydre miljø, hvor produkterne anvendes.
