top of page

Milkshakes

En klassisk milkshake består normalt af is, mælk, smagstilsætning og fløde - og eksempelvis topping og krymmel på toppen. 

Det er også muligt at pifte den ekstra meget op - enten som en premium shake eller som en freak shake.

En premium shake kan nemt laves ved eksempelvis at tilføje topping på indersiden af glasset og noget ekstra tilbehør på toppen. En freak shake derimod, må gerne få så meget, som du overhoved kan tænke dig til. Brug flere forskellige slags krymmel, slik og måske også et par vaffelrør. Brug det hele og lidt til. 

Desserter vi mindes, nu som milkshake
Namnlös design.png
Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-027.png
Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-031.png
Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-055.png
Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-051.png
Flere opskrifter
Tre milkshakevarianter
milkshake_lyx_blabar.jpg
210922_Cookielicious-0525-Redigerad.png

Klassisk

Premium

Milkshakes_20200325-174_done.jpg

Freak

Klassisk shake
Premium shake
Freak shake

En klassisk milkshake består som regel af is, mælk, smagstilsætning og evt. lidt flødeskum eller topping på toppen. Denne milkshake er lavet med vores Nic Blåbær Flavorit.

En premium shake er en milkshake med lidt ekstra lækkert. Dekorér indersiden af glasset, tilføj noget ekstra krymmel og topping både i og på toppen af shaken. Denne er lavet med Nic Karamel Topping og KitKat.

I en premium gør man lidt ekstra - i en freak shake går man all in. Slip kreativiteten løs og skab et mesterværk, som du altid har drømt om. Den skal som minimum indeholder noget ekstra af alt.

bottom of page